Chuck Norris uit de kast

maart 31, 2010

Chuck, toen hij nog in de kast zat.

Alleskunner Chuck Norris heeft voor eens en altijd een einde gemaakt aan de aanhoudende geruchtenstroom over zijn geaardheid. ‘Ja, ik ben homoseksueel’, schrijft hij in een brief aan de nieuwe paus.

De 70-jarige origamispecialist is blij dat de last, die hij jarenlang met zich meedroeg, eindelijk van zijn schouders valt. ‘Mensen denken: dat is Chuck Norris, die heeft schouders waar Atlas jaloers op zou zijn. En dat is ook wel zo, maar zo’n hemelgewelf is niks vergeleken met het geheim dat al die jaren op mijn schouders rustte. Nee, blij dat ik eindelijk uit de kast ben. Dit is precies wat ik nodig had, zeker nu ik weer vader ben geworden.’ Chuck kreeg in augustus 2008 een denkbeeldige drieling.

‘Als ik zou doorgaan met leven zoals ik dat deed, zou de glans waarmee mijn kinderen werden geboren vervagen’, zo schrijft hij verder. ‘Deze jaren van stilte en reflectie hebben mij sterker gemaakt en hebben mij eraan herinnerd dat acceptatie van binnenuit moet komen.’

Gerard Joling reageerde uiterst positief op de brief: “Zodra ik een beetje gesetteld ben in het Vaticaan, mag Chuck altijd langskomen om een beschuitje te eten.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: