PVV vraagt opheldering over record aan Zwarte Pieten in Amsterdam

november 11, 2009

Gerdi Verbeet en de PVV gang

Na afloop van de gestelde kamervragen komt kamervoorzitter Gerdi Verbeet voorzichtig informeren of de heer Fritsma wel eens goed naar de baard van Sinterklaas heeft gekeken. (Foto: WFA)

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma heeft Kamervragen gesteld aan premier Balkenende en integratie-minister Van der Laan over het schokkende bericht dat Sinterklaas met een record aan Zwarte Pieten onze hoofdstad komt terroriseren.

In de vragen gaat hij onder meer in op de desastreuze gevolgen die deze tsunami aan Zwarte Pieten kan hebben op de onschuldige zieltjes van onze kinderen, en vraagt hij om opheldering over het feit dat Sinterklaas en Herman van Veen onder één hoedje lijken te spelen.

Vragen van lid Fritsma aan de minister-pesident, minister van Algemene Zaken en de minister van WWI:

1) Heeft u kennisgenomen van het bericht “Sint met record aan pieten naar Amsterdam” uit De Telegraaf van woensdag 11 november 2009?

2) Is het u bekend dat deze Pieten zogenaamde Moren zijn, hetgeen betekent dat zij hoogstwaarschijnlijk de fascistische ideologie van de Islam aanhangen?

3) Bent u zich ervan bewust dat deze Pieten de taak hebben onschuldige kindertjes te verleiden met cadeautjes, halal chocoladeletters, halal marsepein, halal banketletters en halal pepernoten?

4) Begrijpt u wel dat deze potentiële terroristen in dier voege toegang hebben tot onze schoorstenen? De wortels die in de schoentjes van onze kinderen steken kunnen zonder al te veel moeite ingewisseld worden voor vrolijk verpakte explosieven.

5) Weet u dat de Zwarte Pieten voornemens zijn om kinderen die niet zoet zijn (lees: kinderen die zich niet aan de islamitische wetten wensen te houden) in een zak mee te nemen naar Spanje, om ze van daaruit ongetwijfeld naar minder frisse oorden te verschepen waar ze als (seks)slaven bij Arabische sjeiks aan de bak kunnen? Wat is uw oordeel daarover?

6) Is het u bekend dat Nederland het enige land van de EU is dat bereid is een dergelijke hoeveelheid Zwarte Pieten onderdak te bieden? Mijn vraag aan u is dan ook: waarom moeten wij altijd het beste jongetje van de klas willen zijn? Laat Duitsland het Pietenprobleem eens oplossen.

7) Bent u eindelijk bereid de islamisering te stoppen en de Zwarte Pieten de toegang tot ons land te ontzeggen?

8) Is het u bekend dat Sinterklaas een bijzonder rijk man van een paar honderd jaar oud is, een jurk draagt, een enorme baard heeft en zich louter laat omringen door donkere mannen? Vindt u het ook niet verdacht dat hij zoveel aandacht en cadeautjes aan onze kinderen schenkt? De PVV wenst de goede reputatie van de Goedheiligman niet te schaden en wil niks suggereren, maar wij vermoeden neigingen van pedofiele aard. Daarnaast kunnen de baard en de jurk op een Islamitische achtergrond duiden, wat de PVV tot de conclusie brengt dat de Sint een katholiek in vermomming is en zich tot doel heeft gesteld de Nederlandse samenleving te islamiseren. Is de regering bereid hiernaar onderzoek te doen?

9) Heeft u het schokkende bericht ‘Herman van Veen gebruikte echte drol voor surprise’ gelezen op Nieuws.nl van 5 december 2008, waarin de bekende liedjeszanger Herman van Veen (die onze partij en haar geliefde leider onlangs met de NSB vergeleek) bekende vroeger zijn drollen in cadeaupapier te verpakken om deze als sinterklaasgeschenk aan argeloze vrienden en familie te doen toekomen, waarbij hij eventuele bijbehorende gedichten met ‘Sinterklaas’ ondertekende?

10) Heeft u in datzelfde bericht gelezen dat Herman van Veen een paar jaar geleden tijdens een sinterklaasviering een huis in brand heeft gezet?

11) Vindt u het ook niet verdacht, in het licht van de vorige twee vragen, dat Herman van Veen vorig jaar een boek heeft geschreven dat ‘De Stem van Sinterklaas’ heette? Denkt u met de PVV dat Herman van Veen en Sinterklaas onder één hoedje spleen en tot doel hebben de Nederlandse samenleving zoals wij die kennen omver te werpen? Is de regering bereid ook naar deze samenzwering diepgravend onderzoek te verrichten?

12) Weet u trouwens dat Geert op partijbijeenkomsten een jurk draagt en zich met Geertruide laat aanspreken, en dat dit de echte reden is dat de PVV geen journalisten duldt op dergelijke gelegenheden?

Advertenties

Eén reactie to “PVV vraagt opheldering over record aan Zwarte Pieten in Amsterdam”

  1. […] PVV vraagt opheldering over record aan Zwarte Pieten in Amsterdam | Chimsky PVV-Kamerlid Sietse Fritsma heeft Kamervragen gesteld aan premier Balkenende en integratie-minister Van der Laan over het schokkende bericht dat Sinterklaas met een record aan Zwarte Pieten onze hoofdstad komt terroriseren. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: