Amerika in actie tegen Mexicaanse griep

oktober 23, 2009

La Familia

HOESTON – De politie in de Verenigde Staten heeft bij een grootschalige actie meer dan 300 mensen opgepakt die deel zouden uitmaken van de notoire Mexicaanse griepverspreiders La Familia Michoacana.

De politie deed invallen in negentien staten en nam daarbij 32 miljoen besmette zakdoekjes en grote hoeveelheden volgehoeste reageerbuisjes in beslag. ”De griepbacillen waren bedoeld voor onze straten”, aldus minister van Justitie Eric Holder, wiens persconferentie zo nu en dan hinderlijk werd onderbroken door een stevige hoestbui.

In Mexico zijn gelijktijdig zes commandanten van La Familia opgepakt. De in Amerika opgepakte verdachten zijn geen sleutelfiguren. Het gaat vooral om mensen die de distributie van het virus in handen hadden.

La Familia is een groep grieplijders uit de westelijke Mexicaanse staat Michoacan die de ambitie heeft de hele wereld aan de Mexicaanse griep te helpen. De groep begon ten tijde van het begin van de griepepidemie als burgerwacht tegen grieplijders maar toen het virus zich tijdens deze werkzaamheden in het lichaam van hun leider wist te nestelen, besloten ze hun doelstellingen om te gooien.

De leider heet Nazario Moreno González, ook bekend als El Más Uche-uche. Hij draagt altijd een stukgelezen exemplaar van El descubrimiento del cielo bij zich en meent dat het Mexicaanse griepvirus de tweede komst van Quinten Quist versneld. Tegenstanders, inclusief agenten, hoest hij geregeld recht in het gezicht. ”De familie beroept zich op goddelijke gerechtigheid,” aldus een FBI-expert die wij toevallig tegenkwamen in het urinoir van café In de Wildeman te Amsterdam.

Advertenties

3 Reacties to “Amerika in actie tegen Mexicaanse griep”

 1. assyma said

  Uche uche is dit soms een grap?????

  dus jij gelooft niet in het complot?

 2. cole said

  Nu het toch over nare besmettingen gaat; hoe is het nu met Wikus van de Merwe; zal hij ooit nog verlost worden door ‘Prawn’ Vader&zoon “Christopher Johnson”; komt het ooit nog goed met schoonvader Piet Smit; wordt Ross Pienaar de MNU-opvolger van de ongelukkig uiteengevallen Colonel Koobus Venter?

  Een van der Merwe joke:
  Van der Merwe is invited to have lunch with the Queen. While sitting at her table he says to her:

  “Jis you know Queen you have got such a nice house, and you know Queen your clothes are so nice and you know Queen your food is bakgat!”

  The Queen gets pissed off with this Queen bit and says to Van. “Mr Van der Merwe, you should not be calling me Queen this and Queen that the correct title is “Your highness”.

  Van says, ” ..jis that is unbelievable, my brother’s name is also Johannes and he is also a queen!”

 3. Bij “the immigration” in de VS staan Mexflu-honden en wordt ons gevraagd naar bewijs van vaccinatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: