Noord-Korea lanceert kernraket op hoofd Yolanthe

mei 25, 2009

Noord-Korea heeft maandagochtend twee kernraketten gelanceerd, waarvan er één bedoeld was Yolanthe Cabau van Karsbergen te elimineren. Dit was gedaan in opdracht van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Il, naar eigen zeggen een zeer groot fan van de Volendamse zanger Jan Smit. (Zie bovenstaande video.)

In een offiële verklaring zegt Noord-Korea een poging te hebben willen doen de ‘orde der dingen te herstellen’. Kim Jong-Il trok het zich hoogstpersoonlijk aan toen hij hoorde dat Yolanthe Cabau van Karsbergen was vreemdgegaan met ‘de voetballende chimpansee Wesley Sneijder’.

Pogingen de schuld in de schoenen te schuiven van Jan Smit zelf, doet Kim Jong-Il af als Westerse propaganda.

Ontzet
Zowel Jan Smit als Yolanthe Cabau van Karsbergen hebben ontzet gereageerd op het nieuws dat Noord-Korea een kernraket op Yolanthe wenste te gooien. Beiden veroordelen de actie unaniem en wensen onderlinge meningsverschillen hieraan ondergeschikt te maken.

Hoe ze precies als één front naar buiten zullen treden wensen zij nog met hun managers te bespreken. Vooralsnog zijn ze vooral “opgelucht” en “blij” dat de raket doel heeft gemist.

Op de vraag wie van hen het meeste last had van alle aandacht rond ‘de breuk van de eeuw’, wenste het tweetal niet te reageren.

Advertenties

6 Reacties to “Noord-Korea lanceert kernraket op hoofd Yolanthe”

 1. Rigo Reus said

  “De verantwoordelijke (voor het missen van het doel van de raket)kerngekeerde is op de gebruikelijke wijze geexecuteerd.” Nou, dit vind ik nu wel weer een tikje te ver gaan.

 2. Molovich said

  Dat vindt ieder zinnig mens, Rigo Reus.

 3. Cas Ferrot said

  Yolanthe hoeft de kruisraket van Jan niet meer…

 4. Jimmy said

  Ik heb gewoon pijn in mn buik van het lachen. mooi werk.

 5. mescaline said

  Het is in één klap werkelijkheid geworden. De wereld van de economie, de showbiz, de politiek is eindelijk één. Want de showbiz was toch maar een ondergeschoven kindje, niemand bemoeide zich ermee. En nu ? Hulde. Integratie.

 6. Molovich said

  Precies, alles is showbiz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: