Breaking: Jan & Yolanthe (Cabau van Kasbergen) uit elkaar

mei 19, 2009

Jan en Yolanthe in betere tijden

Het droomkoppel van de Nederlandse showbiz gaat uit elkaar. Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen hebben een einde gemaakt aan hun relatie. De geruchten gaan al een tijdje dat het niet goed meer gaat tussen Jan en Yolanthe. Vanmiddag is er een gesprek tussen Jan, Yolanthe en hun managers om te kijken hoe ze het naar buiten gaan brengen. Maar Jan wenst desgevraagd al een tipje van de sluier op te lichten. Woest is hij. En teleurgesteld. “Ik voel me verraden”, aldus de gebroken volkszanger uit Volendam. “Mijn club is gedegradeerd en mijn vrouw blijkt een ordinaire hoer.”

De druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen druppelde afgelopen zaterdag in de emmer. Een hologige Jan Smit: “Ik zat lekker met wat vrienden naar het Eurovisie Songfestival te kijken, waar Yolanthe, zoals jullie wel weten, de zogenaamde puntentelling namens Nederland verzorgde. Komt ze bij de winnaar aan, om ‘the famous twelve points’ te geven, zoals ze het zelf zei. Terwijl, hoe famous kunnen die twelve points nu zijn? Ze lulde dus maar wat. Maar goed, dat is tot daar aan toe.”

Maar toen kwam daar de spreekwoordelijke aap uit de spreekwoordelijke mouw. Een van binnen kokende Jan Smit: “Want waar gingen die ‘famous twelve points’ naar toe? Naar ‘someone I fell in love with tonight.’ Eerst kon ik het niet geloven. Maar ze had het echt gezegd. Ik keek Nick en Simon aan. Die durfden niet terug te kijken, zo beschaamd als ze waren voor mij. En toen brak mijn hart. En daar vloog een stoel door het televisiescherm. Het is tot daar aan toe dat je geliefde je voor een ander inruilt, je verraad zonder aankondiging opbiechten voor een miljoenenpubliek, voor gans Europa, dat is heel andere koek.”

Wist het C&A-boegbeeld dan niet dat Yolanthe (Cabau van Kasbergen) verliefd was geworden op Wesley Sneijder? Jan Smit: “Was dat Wesley Snijder? Ongelooflijk. Nooit geweten dat ie Noors was. En al helemaal niet dat ie zo goed kon zingen en viool kon spelen. Knap hoor, dat te combineren met een voetbalcarrière. Jammer dat ie niet voor Volendam speelt. Hahaha.” De sympathieke palingroker laat zowaar een lach doorbreken.

Hoe moet dit nu verder? “Dat is simpel”, aldus Jan Smit die ineens weer wat glinstering in de ogen krijgt, “we doen met Yolanthe wat we in Volendam altijd doen als onze vrouwen ongehoorzaam zijn. We smeren haar in met haringvet, binden haar vast aan de haringkar van Peter Veerman en sleuren haar twee uur lang door de straten.”

Advertenties

6 Reacties to “Breaking: Jan & Yolanthe (Cabau van Kasbergen) uit elkaar”

 1. Paddy said

  Haha, “de sympathieke palingroker.”

 2. yolanthe de hoer said

  yolanthe is een goedkope stoephoer..

 3. yolanthe de hoer said

  en dan nog zeggen dat ze liefdesverdriet heeft tegen de kranten…maar dezelfde dag nog lkkr neuken met die wesley..

 4. yolanthe de hoer said

  hoer

 5. jaap said

  ben het wel met die gozer van hierboven eens…ze doet wel schijnheilig over zo een achterbakse actie

 6. Molovich said

  Heel doorzichtig, meneer Smit. En niet erg aardig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: